Stellplatz

Stellplatz til autocampere i fantastiske omgivelser

Her finder du den perfekte stellplatz i Nakskov på Lolland.

Hos Nakskov Fjord Camping har vi en dejlig stellplatz, som giver dig og dine medrejsende mulighed for at slå jer ned med jeres autocamper til et kortere ophold.

Selvom opholdet måske er kort, kan vores skønne faciliteter og smukke omgivelser stadig opleves, og vi tilbyder både sen ind- og udtjekning, hvilket gør det muligt at komme forbi hos os uanset, om rejsen fortsætter til andre steder på Lolland, eller om turen går hjemad.

Såfremt I skal benytte tilbudsprisen på Stellplatz, kræves det at I er medlemmer af Autocamperforeningen.

Rolig og tryg plads med dine ønsker i højsædet

En stellplatz er betegnelsen for en plads, hvor alle typer af autocampere må parkere og overnatte, og hos os kan folk med autocampere også campere, selvom der er tale om en stellplatz.

Ved vores stellplatz er der nemlig mulighed for at få tilsluttet el, få opfyldt vand og tømme spildevand, og den er på indersiden af vores afskærmende bom, hvilket giver øget tryghed og er med til, at gæsterne kan slappe helt af.

Vi vægter altid kundens ønsker højest, og med et serviceniveau, som altid er i top, er det klart, at vi altid vil forsøge at finde en løsning, hvis campister i en autocamper kommer forbi og har brug for en overnatningsplads.

Ring eller skriv til os i dag

Du kan ringe på telefon (+45) 54 95 17 47 eller skrive på mail info@nakskovfjordcamping.dk, hvis du har spørgsmål til vores stellplatz, vil høre mere om priser og tilbud eller andet vedrørende vores campingplads.

Du finder os tæt ved Nakskov på Lolland Falster og med gode faciliteter og omgivelser af både strand, havn, land og by har vi alt det, som du har brug for.

Vi tilbyder også udlejning af Mobile Home.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking