Campingplads med pool

Campingplads med pool i Nakskov

Ny indendørs pool på Nakskov Fjord Camping

Skal turen gå til en campingplads med pool i år? Så er Nakskov Fjord Camping et oplagt valg. Når du vælger os, vælger du en destination, der giver dig mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke året rundt. Vores nyindviede indendørs pool er den perfekte tilføjelse til vores allerede imponerende faciliteter. Uanset om solen skinner eller sneen daler, kan du og din familie nyde glæden ved at svømme i vores opvarmede pool. Det er det ideelle sted at slappe af og lade børnene lege i vandet, mens du selv finder ro og afslapning.

Noget for enhver smag

Selvfølgelig er vi klar over, at nogle foretrækker det salte havvand. Heldigvis er vores campingplads strategisk placeret lige ved den smukke strand ved Nakskov Fjord, Du kan altid tage forfriskende dukkert i havet, hvis temperaturen passer dig. Men det er ikke alt – for vi har ogsp åbnet vores splinternye sauna på badebroen. Det er det perfekte sted at varme dig op, slappe af dine muskler og nyde den enestående udsigt over fjorden. Uanset hvad du er til, er Nakskov Fjord Camping med vores skønne opvarmede campinghytter det ideelle sted for dig og din familie året rundt.

Book dit ophold på helårsåben campingplads med pool

Så hvorfor vente? Kom og oplev vores helårsåbne campingplads med pool og de mange andre faciliteter, der gør din ferie uforglemmelig. Book din ophold i dag og lad os sørge for, at din tid her bliver fyldt med sjov, afslapning og skønne minder. Velkommen til Nakskov Fjord Camping! Book en tid her og prøv vores campingplads med pool.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på. Book dit ophold i dag. Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking