Lige ved stranden

Aktivitetsfyldt strandcamping tæt på by og natur

Det kan være svært at finde en campingplads, som kan tilbyde både flot natur, børnevenlig badestrand og byliv tæt på – men det kan vi!

Med vores beliggenhed ud til Nakskov Fjord, giver vi hos Nakskov Fjord Camping vores besøgende mulighed for at kombinere alle elementerne.

Vi har vores egen badestrand, hvorfor strandcamping hos os er meget populært. Overnatning tæt på vand og strand ud til fjorden, der munder ud i langelandsbæltet – dét er afslappende ferie!

Besøg vores skønne badestrand

Med både dybt og lavt vand samt en af de længste badebroer i landet er vores badestrand fantastisk for både store og små, og vi har blåt fag, hvilket er din sikkerhed for en god oplevelse.

Stranden bliver brugt både om vinteren og sommeren, og i takt med at den udendørs temperatur stiger, gør vandet også – vi ligger nemlig altid i toppen, når det gælder Danmarks badevandstemperatur.

Oplev Lollands fantastiske natur

Uanset om vejret er til at skulle bade eller ej, er der intet som strandcamping.

Udsigten til og lyden af vand og en solnedgang over fjorden med rødlige skær i baggrunden skaber en helt speciel, afslappende følelse, og den omkringliggende natur er med til at gøre vores campingplads til et helt enestående alternativ, hvis der står strandcamping på programmet.

Lollands smukke natur er kendetegnet ved stor variation og et utal af muligheder, og hos os kan du opleve dette helt tæt på.

Ønsker man bølger, vand, sus og dus, så ligger Østersøen blot et stenkast Nakskov Fjord Camping og byder på smuk natur.

Vi er klar til at hjælpe

Giv os et kald på telefon (+45) 54 95 17 47 eller skriv til os på mail info@nakskovfjordcamping.dk, hvis du har brug for at høre mere om vores strandcamping.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Nakskov – Lolland Falsters smørhul.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking