Mobile Home

Besøg vores nye luksus mobilhome med udsigt over Nakskov fjord fra terrasse

30 m2 luksus med 4 + 2 sovepladser, badeværelse/toilet- køkken. Soveværelse med dobbeltseng, værelse med 2 enkeltsenge, samt 2 sengepladser i opholdsrum. Køkken har opvaskemaskine, varmluftovn, og keramisk kogeplader, køleskab og fryser m. m . Stor terrasse med havemøbler og grill.

Max 6 personer.

Luksus Mobile Home med udsigt over Nakskov Fjord

Med nye 30m2 luksus mobile homes kan du nu få en endnu mere luksuriøs campingoplevelse hos os ved Nakskov Fjord Camping.

De nyere boliger har fra deres tagterrasse en enestående udsigt over Nakskov Fjord – Danmarks ø-rigeste fjord direkte ud til Langelandsbæltet-, og vi er stolte over at kunne give rejsende og besøgende mulighed for at gøre brug af alle vores faciliteter og opleve den smukke natur på Lolland, mens de er omringet af luksus og moderne interiør.

Gode faciliteter til konkurrencedygtige priser

Vores 2 helt nybyggede mobile homes har begge plads til 4+2 personer i soveværelse med dobbeltseng, værelse med 2 enkeltsenge og 2 sovepladser på sofaen i det større opholdsrum.

Desuden er de udstyret med fuldt køkken som indeholder opvaskemaskine, varmluftsovn, keramiske kogeplader, køleskab og fryser. Den store terrasse har havemøbler og grill.

Alle disse faciliteter tilbydes til konkurrencedygtige priser, så I kan få en fantastisk oplevelse uden at skulle betale urimeligt meget.

Beliggenheden ud til fjorden med Langelandsbæltet i horisonten gør vores mobile homes utrolig attraktive til afslappende og familievenlig strandcamping.

Østersøens smukke natur ligger blot få kilometer væk, så du kan få endnu en oplevelse med familien.

Besøg os i Nakskov på Lolland

Vi byder hvert år et stort antal glade og tilfredse feriegæster velkomne på vores fantastiske campingplads, og vi glæder os til at have endnu flere besøgende bl.a. i vores luksuriøse mobile homes.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning iht. vores overnatningsmuligheder, kan du kontakte det professionelle personale på telefon (+45) 54 95 17 47 eller på mail info@nakskovfjordcamping.dk. Her kan du også høre mere om aktuelle priser og tilbud.

Læs også om vores camping hytter.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking