Familiecamping i Nakskov

Familiecamping i Nakskov – tid til samvær på skønne Lolland

Trænger familien til noget nyt? Prøv familiecamping i Nakskovs flotte omgivelser

Familiecamping i Nakskov! Camping med familien og venner er ferie med tid til at være tæt sammen og masser af muligheder for hyggelige, afslappende stunder sammen. Hos Nakskov Fjord Camping på Lolland Falster har vi alle mulighederne for en herlig familiecamping.

Book din hytte her.

Familiecamping skaber gode stunder sammen

Hos os er stemningen altid i top med gode faciliteter og aktiviteter, som giver rige muligheder for gode stunder sammen.

I vores fælleskøkken kan I lave mad sammen, mens I også i vores TV-stue kan samles og nyde hinandens selskab.

Desuden har vi en stor legeplads med plads til både store og små og vores egen badestrand med dybt og lavt vand.

Med muligheden for at overnatte i både telt, campingvogn, autocamper, mobile home eller hytte, er der desuden mulighed for at få netop den familiecamping, som I har drømt om.

Service er i højsædet hos Nakskov Fjord Camping

Vi går meget op i, at vores besøgende tager hjem med en følelse af, at de har haft en skøn og dejlig ferie hos os. Derfor holder vi vores serviceniveau højt.

Det gør vi blandt andet gennem vedligeholdelse af vores mange faciliteter. Derudover har vi egen kiosk hvorfra der kan bestilles friskbagt morgenbrød. På den måde kan I samles med familien om morgenmadsbordet uden selv at skulle stå for brød.

I kiosken kan I desuden købe fantastiske, gammeldags Isvafler og nyde solnedgang med udsigt over fjorden ved badebroen.

Kontakt os for familiecamping i Nakskov

Skal du have familien med på en fantastisk familiecampingferie i smukke omgivelser lige ved Nakskov på Lolland Falster? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon (+45) 54 95 17 47 eller på mail info@nakskovfjordcamping.dk.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej til en exceptionel ferie.

Læs mere om vores campinghytter her.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking