Bed and breakfast Lolland

Bed and breakfast i skønne omgivelser på Lolland

Trænger du til at komme lidt væk og slippe for at tænke over alle de praktiske ting? Book din overnatning hos Nakskov Fjord Camping, hvor du har mulighed for at få den fulde bed and breakfast oplevelse på skønne Lolland.

Book din overnatning online og i god tid så I er sikre på en plads. Morgenmad kan bestilles i receptionen efter aftale, så du vælger selv, om du vil have det hver dag eller kun nogle dage.

Vores luksushytter og campinghytter er oplagte til en forlænget weekend eller en kort getaway fra storbyens larm og jag. De kan lejes på dagsbasis, uge- og månedsbasis.

Vores beliggenhed på det vestligste Lolland sørger for den mest enestående natur, for de smukkeste aftener og uendelig mange muligheder for oplevelser i lokalområdet. Her er der skøn natur og også masser af aktiviteter for store og små.

Hvis I vælger at bruge tiden på pladsen kan vi tilbyde strand, pool og sauna. Saunaens åbningstider er dagligt ml.6-12 og 14-18.30.

Bed and breakfast i skønne hytter

Hytterne er alle røgfri, og du kommer ikke til at mangle noget. I hytter finder du:

  • TV
  • Komfur
  • Køleskab
  • Kaffemaskine
  • Dyner og puder (sengelinned kan lejes)
  • Støvsuger
  • Alt service

Morgenmad kan bestilles i receptionen til alle ugens dage.

Kom væk fra hverdagens stress og jag og nyd en forlænget weekend eller ferieuge i vores skønne Bed and Breakfast på Lolland.

Kontakt os og hør mere om vores bed and breakfast på Lolland

Du kan læse mere om vores gode priser her. Husk at book din overnatning i god tid, så du er sikker på at få plads. Læs mere om vores familiehytter her. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Det er tilladt at havde hunde i udvalgte hytter. Kontakt os for at høre nærmere om dette. Du kan ringe til 54 95 17 47 eller sende en mail til info@nakskovfjordcamping.dk.

Bed and Breakfast lige midt i smørhullet på Lolland

Nakskov Fjord Camping ligger lige i smørhullet. Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på. Se mere om byen og området her.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking