Udlejning af campinghytter

Hyggelige campinghytter til mange formål i Nakskov

Hos Nakskov Fjord Camping på Lolland har vi forskellige campinghytter, som står klar til brug. De er indrettet således, at de kan bruges til mange formål. Det betyder også, at du kan finde den rette campinghytte til netop dit behov.

Vigtigst er dog, at både deres indre og ydre danner grundlaget for en hyggelig ferie for både børn og voksne, når der er kælet for de traditionelle campingdetaljer.

Tid til hinanden i en luksus campinghytte

Er du på udkig efter et alternativ, som bærer præg af mere luksus? Så er vores luksus campinghytter helt sikkert noget for dig. Her finder du både TV, køkken med komfur, køleskab og kaffemaskine, senge med dyner og puder, støvsuger og alt i service.

Hytterne er indrettede således, at de kan huse op til 4 + 2 personer med bad og toilet, hems til soveplads, dobbeltværelse, opholdsrum med spisebord og sovesofa. Derudover er der terrasse med møbler.

Læs mere om vores luksushytter lige her. Er du på udkig efter endnu mere luksus, har vi også nyere mobile homes med udsigt over Danmarks ørigeste fjord.

Et alternativ vores dejlige familiehytter

Vi har et udvalg af skønne familiehytter, som alle har det til fælles, at de er indrettet med god mulighed for at nyde tiden sammen, når man er på familiecamping.

Alle hytterne har udendørs havemøblement. Desuden er senge, køleskab, elkedel og køkkengrej til brug i fælleskøkkenet alle brugbare produkter, som du finder i samtlige hytter.

Fem af vores hytter har også spisebord og er velegnet til 2 personer, mens vi har en hytte til 4 personer. Vores Bamsehytte er indrettet med både 1 dobbeltseng, 1 køjeseng samt spisebord og stole.

Kontakt os og hør mere om vores campinghytter i Nakskov

Vil du høre mere om vores campinghytter, priser og tilbud i Nakskov på Lolland Falster? Så kontakt os på telefon (+45) 54 95 17 47 i dag. Du kan også skrive på info@nakskovfjordcamping.dk.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af den smukke natur, den nærliggende fjord, og de mange aktiviteter Nakskov har at byde på.

Følg med på Facebook her.

(+45) 54 95 17 47
info@nakskovfjordcamping.dk
Pladskort
Booking